Arrenca l'Spai-T 2013-14!

El passat 5 d'octubre l'Spai-T va tornar a obrir les portes per a tots els nens i nenes. Infants i monitors, tots junts, vam gaudir d'un matí ben interessant!
Per als qui encara no hi estigueu assabentats, cal que sapigueu que els monitors van ensenyar als nens un vídeo d'un succés molt inquietant: mentre feien reunió, va aparèixer un gamusino, antic conegut dels spaiteros, demanant ajuda! Va deixar un missatge enganxat a la finestra, després d'arribar a l'esplai sota una gran tempesta. El missatge deia: "SOS. He perdut els meus poders. Em queda poc temps. Ajuda." Després de que els monis expliquessin als nens i nenes que el gamusino és de fiar i que va estar amb ells un temps durant els campaments de fa dos anys; tots plegats van decidir que l'ajudarien. Així que aquest any els spaiteros emprendran una aventura cada dia, aniran pel món com exploradors, ajudant el gamusino a recuperar els seus poders!
A més, després de l'estoneta de descans, els nois van separar-se per grups (Kinders, Lacasitos i M&M's) per a fer diferents activitats. Els petits van fer un taller, on van elaborar uns colorits penjolls amb el seu nom i el contacte de l'esplai que duran a les excursions. Els Lacasitos van estar fent jocs per retrobar-se i conèixer els altres una mica més, a més de riure molt. I per últim, els M&M's van començar a preparar una sorpresa per a la resta de l'esplai (top secret!)... Promet molt!
Esperem tornar a veure tothom i tornar a gaudir el pròxim dia d'esplai, 19 d'octubre! Tothom puntual a les 10h, o el gamusino s'emprenyarà!



Missatge del gamusino, trobat a la finestra.