Un dia remogut, rere un poder del Gamusino

Dissabte dia 19 va ser un dia realment mogut. Després de passar-s'ho bé amb un parell de jocs per escalfar, els spaiteros, tots junts, van haver de fer un auténtic ''triatló''. I tot per aconseguir un dels poders més importants del gamusino: el de l'esforç! Així, en grups de 4 o 5, els nois i noies van córrer d'una banda a una altra de l'esplai: ara creant una carretilla, ara en una cursa de sacs, ara passant per sota dels altres, ara lligats de peus... i ho van aconseguir!
Després de tanta activitat tots junts i d'un petit esmorzar, els grups es van separar. Els M&Ms van estar fent una activitat de reflexió en grup, en una sala de l'esplai. Els Lacasitos van fer un taller de fanalets -que els hi van quedar maquíssims!- per poder buscar al gamusino també en moments de fosca o de nit. I per últim, però no menys important, els Kinders van anar al parc de Can Sabaté, on van estar fent jocs per aconseguir un element molt i molt important per a tot l'esplai: la substància que permetrà al gamusino no tornar a perdre els poders un cop els vagi trobant!

I això va ser tot... recordeu: el dia 9 de novembre, següent data d'esplai, els spaiteros marxen d'excursió a la muntanya! Els vostres monitors i monitores faran un post especial al blog amb la informació pertinent i la llista del que s'ha de portar (i també ho enviaran per mail i ho possaran al facebook, perquè els despistats no tinguin excusa!).


Movent-se per l'esplai amb els peus lligats! ("triatló") 
Els fanalets dels Lacasitos! Oi que són maquíssims?