Camina que caminaràs fins a l'ermita de Sant Ramón!

Els spaiteros van estar d'excursió dissabte passat, vora Sant Boi de Llobregat i Sant Climent. Com uns campions, van pujar -gairebé sense cansar-se!- des del poble de Sant Boi fins a l'ermita de Sant Ramón, sobre un turó proper. 

Un cop allà, van estar investigant la natura i la història que els envoltava al Centre d'Interpretació que hi ha al costat de l'ermita. Allà van poder observar en una maqueta on era casa seva, on era l'esplai, a on estaven, quins pobles envolten Sant Boi... També van poder fer un cop d'ull a l'història: quines civilitzacions havien estat allà abans? Fins a on arribava el mar? A més a més, van poder observar obrint unes caselles qüestions sobre ramaderia, transports, trànsit, fauna o natura de la zona.

Després de tot això, com encara no estaven cansats, perquè els spaiteros són molt forts, van treure la Capsa dels Jocs i van estar jugant a les gerres (un joc de córrer molt!) i al joc de guerra de petons. 


Ara ja si, que tenien gana! Així que van dinar en unes tauletes de picnic, gaudint del paissatge, i després van relaxar-se una mica, fent-se massatges uns als altres o fent una petita migdiada davant de l'ermita.
 
Van acabar un dia tan bonic i asolejat al parc de la Muntanyeta de Sant Boi, on per grups van començar a parlar de l'acció de Nadal d'aquest any que farà cadascú... però això ja és secret! Si esteu atents, aviat ho sabreu! 

Us deixem fotos del dia i de les vistes des de l'ermita!