El Gamusino demana als spaiteros una nova missió!

El passat dissabte en arribar a l'esplai els spaiteros i spaiteras van descobrir la nova misió que els havia d'encarregar el Gamusino: salvar el seu planeta. El planeta del Gamusino està morint, així que cal portar-hi plantes i alegria! Per fer-ho, els spaiteros hauran d'infiltrar-s'hi disfressats (tothom sap que cap extraterrestre confiaria en un humà, veient com està casa nostra...). Tots plegats en assemblea van decidir com seria la seva disfressa (us en deixem una imatge). Aviat els monis la "faran realitat" i buscaran la manera de crear tots els elements.

Després d'aquesta estona tan intensa, tramant com aniria la missió, i d'un bon esmorzar i un descanset, cada grup va marxar per una banda. Els Kinders van omplir el terra de la sala gran amb màrfegues per fer una mica de teatre i uns exercicis. Així ja esteran entrenats per poder anar al planeta del nostre amic Gamusino. Els Lacasitos, que són una mica golafres, van fer unes galetes de mantega decorades amb coloraines de sucre ben maques, per si cal dur un regal als nostres hostes en la visita inter-planetària. I els M&Ms, per començar a donar idees i decorar la carrossa, van estar fent unes flors molt maques amb ampolles de plàstic! Estan fets uns artistes, aquests nois i noies del grup de grans! 

A SOTA DE LES FOTOS, RECORDATORIS IMPORTANTS!
___________________________________________________

Recordatoris importants: 

- El proper divendres 31 a les 20h, reunió de pares a l'esplai per començar a preparar el Carnestoltes, us hi esperem!

- Per a la disfressa i la carrossa: guardeu i porteu el pròxim dia a l'esplai tot els BRICS (de suc, de llet, de brou...) i totes les AMPOLLES DE PLÀSTIC que pogueu!