Mega-Carnestoltes spaitero!

Aquest any el Carnestoltes va arribar a l’Spai-T de la ma del gamusino, que ens va encarregar una súper missió! Podeu llegir-la a l’anterior post, si voleu refrescar la memòria (aquí). En aquest post, podreu veure tot de fotos de la missió carnavalera! 

Per començar a complir-la, el primer que necessitaven els spaiteros eren les llavors que durien al planeta gamusinià. Així que plegats van anar a buscar-les a Malgrat de Mar, al parc Francesc Macià, tot un món de coses gegants! Allà van tirar-se per una tirolina, van superar recorreguts de tobogans i ponts i van fer-se moltes, moltes fotos entre menjar gegant, sabates, gomes i llapis.

Un cop superada la primera fase de la missió, era l’hora d’enllestir el dia D, Carnestoltes, la rua. I per això van comptar amb l’ajuda dels súper-pares spaiteros, que van ajudar a fer una carrossa impressionant, amb un coet per dur-los a tots i moltes flors per donar alegria. Alguns, a més, es van atrevir a acompanyar-los en la missió, tot ballant, ben disfressats!Fer-se el vestit per anar a l’espai ja va ser una altra cosa... una part tan delicada de la missió requeria molt de temps i esforços! Per això els spaiteros van decidir quedar-se a dormir i tot a l’esplai! Durant la tarda de d’un dissabte, van fer-se els elements de la disfressa amb ajuda dels monitors (i reciclant, eh?!). Ara proteccions pels braços, ara una faldilleta, ara un cinturó, l’armilla... i sobretot! Que ningú es deixi la bombona!

Però encara faltava una part important... així que després de sopar, tot competint amb el joc de l’Spai-T per equips, van triar un maquillatge i un pentinat ben macos, còmodes i espacials! A més, van comprovar quanta història de l’esplai sabien. I per tal de quedar-se a dormir, van muntar el campament a la sala gran. Amb màrfegues i sacs, l’esplai es va convertir en dormitori.

Al matí següent, després d’un bon esmorzar, encara quedava feina per fer. Petits i grans van enllestir les disfresses i tots junts va practicar alguns passos, creant una coreografia per lluir molt el dia de la rua...


I va arribar Carnestoltes! I entre tots van superar la missió i amb molt bona nota! La carrossa va quedar maquíssima, els spaiteros anaven ben guapos i la vida va tornar al planeta del Gamusino!